Serviciile Noastre

Ce servicii oferim?

CONSILIERE STRATEGICĂ

Oferim servicii de consiliere specializată pentru identificarea nevoilor de muncă ale companiilor partenere. Prin analize detaliate și evaluări profesioniste, colaborăm strâns cu clienții pentru a dezvolta strategii personalizate, care să răspundă cerințelor specifice ale mediului lor de afaceri.

RECRUTARE PERSONALIZATĂ

Procesul nostru de recrutare este adaptat exclusiv specificațiilor din Scrisoarea de Solicitare a clientului. Aducem în prim plan competențele, experiența și expertiza necesare, asigurând o potrivire perfectă între cerințele postului și abilitățile candidaților.

SELECȚIE COLABORATIVĂ

În colaborare strânsă cu clientul, realizăm procese de selecție riguroase pentru a asigura potrivirea culturală și profesională. Transparența și implicarea activă a clientului în procesul de selecție sunt prioritare pentru obținerea celor mai bune rezultate.

IMIGRARE

Ne ocupăm de întocmirea dosarelor și obținerea Avizului de Muncă în cazul imigrării. Prin expertiza noastră în domeniul legislației internaționale și a procedurilor administrative, facilităm o tranziție eficientă și legală a forței de muncă.

EMIGRARE

Oferim servicii specializate în procesul de emigrare, gestionând cu profesionalism întocmirea dosarelor și obținerea Vizei de Muncă . Asigurăm conformitatea cu normele legale pentru o plecare în afara granițelor care să se desfășoare în mod eficient și fără probleme.

PLASARE ȘI INTEGRARE

Oferim suport continuu în limba de origine pe parcursul procesului de integrare a personalului. Înțelegem importanța unei adaptări rapide și eficiente, contribuind astfel la un mediu de lucru armonios și la o productivitate crescută.

OBȚINERE (ID) ȘI PERMIS DE ȘEDERE

Procesăm și obținem documentele necesare, inclusiv Permisului de Ședere , asigurând astfel legalitatea și conformitatea cu normele legislative în vigoare.

ÎNCHIRIERE / LEASING DE PERSONAL

Furnizăm soluții pentru muncă temporară prin servicii de închiriere și leasing de personal. Gestionăm cu profesionalism și eficiență această modalitate flexibilă de a satisface cerințele fluctuante ale forței de muncă.

Servicii Conexe

Dorim să asigurăm servicii complete și suport eficient, tuturor persoanelor cărora le facilităm încheierea unui contract de muncă în România, de aceea avem inclus în portofoliul nostru și următoarele:

recrutare-00

Cazare / masă pentru angajații străini - găsim cea mai convenabilă unitate de cazare din punct de vedere preț / condiții / distanță față de locul de muncă.

Obținerea atestatelor profesionale (dacă este cazul) - ne ocupăm de obținerea acestor documente care să certifice pregătirea angajaților deoarece știm cât pot fi de importante.

Furnizarea de cursuri de limba română - într-o țară străină este esențial să înțelegi limba nativă, de aceea cursurile de acest gen, sunt mai mult decât binevenite.

Transportul de la cazare la punctul de lucru - evident, dacă unitatea de cazare este la distanță mică față de locul de muncă, transportul auto nu mai este necesar. Dacă este cazul organizării acestui serviciu, ne ocupăm cu seriozitate și profesionalism și de acest detaliu.

Facilitarea integrării personalului asiatic și a procesului de adaptare în România - această este, probabil, provocarea cea mai mare, însă de fiecare dată reușim să facem față cu brio. Organizăm diverse workshop-uri interactive în care angajații străini pot descoperi mai multe lucruri despre cultură românească.

Procesul de recrutare include și:

Întocmirea formalităților de imigrare pentru Relocarea muncitorilor străini în afară României, în UE - ne ocupăm de întregul proces: de la recrutare și până la întocmirea documentației necesare pentru angajare cu forme legale și a formalităților de imigrare: avize de muncă, adeverințe ANOFM, certificate pentru echivalarea studiilor, permise ședere lungă / în scop de muncă etc.

Mediem cu succes relația dintre partenerii noștri și agențiile din Asia, Africa și America Latină precum și relația cu instituțiile românești / străine (reședința viitorilor angajați). Comunicarea este eficientă și clară, fiecare parte înțelegând mesajul transmis.

Consultanță legislativă privind imigrarea non UE și dreptul muncii - suntem la zi cu toate noutățile din domeniul legislativ astfel că oferim întotdeauna servicii în cunoștință de cauză.

PĂRERILE CELOR CE NE-AU ALES...

TESTIMONIALE | RECENZII

ro_RORO