Cine suntem?

Partenerul tău de încredere de peste 20 de ani

Suntem o echipă de specialisti cu expertiză în toate etapele proceselor implicate în recrutarea unui muncitor străin. Parcurgem întregul spectru al activităților, începând de la identificarea nevoilor de muncă, până la integrarea acestuia în noul mediu de lucru și obținerea Permisului de Ședere.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul recrutării și selecției muncitorilor străini, în serviciile de imigrare și emigrare, precum și în proiecte de leasing de personal, ne ocupăm de toate aspectele birocratice impuse de legislația din domeniu, atât în România, cât și în țările de origine ale candidaților.

Misiunea noastră este de a aduce forța de muncă necesară într-un mod planificat și cu nivelul de specializare solicitat, sprijinind astfel afacerile locale să crească prin intermediul muncitorilor români, într-un mod predictibil și stabil.

Agilion este o companie pentru managementul forței de muncă, responsabilă, transparentă, bazată pe integritate, profesionalism și empatie.

În 21 ani de experiență suntem pregătiți să oferim cel mai variat portofoliu unde clienții să găsească angajați calificați și necalificați în orice domeniu de activitate.

Ne plac relațiile de lungă durata cu clienții noștri, astfel că pe lângă empatie ne place să oferim full-pack services (toate serviciile de care ai nevoie într-un singur loc).

AGILION înseamnă...

...un partener de încredere pentru companiile mari și medii din România, cărora le oferim soluții complete de recrutare în concordanță cu nevoile lor, soluționând astfel, cu succes, toate cererile privind forța de muncă.

Contracte încheiate cu succes
0 +
Țări
colaboratoare
0 +
Muncitori calificați / necalificați
0 +
Agenții guvernamentale colaboratoare
0 +

PĂRERILE CELOR CE NE-AU ALES...

TESTIMONIALE | RECENZII

Work local. Find global

ro_RORO