Ai nevoie de personal pentru
muncă temporară?

Leasing de personal pentru diverse domenii de activitate

Cel mai des întâlnite domenii de activitate în care se practică închirierea de personal de muncă temporar sunt DEPOZITELE, FABRICILE și CONSTRUCȚIILE, dar nu numai!

Recrutăm forță de muncă specializată în domeniul în care activezi pentru a putea închiria personal care să te ajute la creșterea rapidă a business-ului tău, motiv pentru care contractul se încheie pe o perioada de minim 1 an pentru un minim de 20 de oameni. Astfel, te poți baza pe profesionalismul, competență sj seriozitatea noastră de fiecare dată când ai nevoie de soluții eficiente în domeniul recrutării și selecției de personal.

Efectuăm recrutare externă și internă dedicată și preluare în contract de muncă temporară, aducându-ți forță de muncă necesară, ce corespunde cerințelor tale!

Cum funcționează?

Închirierea personalului este o soluție excelentă atunci când ai nevoie rapid de personal, sau pe o perioada limitată de timp, în plus acest lucru te scapă și de responabilitatea și riscurile contractelor de muncă! Cu alte cuvinte, toate sarcinile administrative revin în sarcina noastră și tu te poți focusa pe dezvoltarea afacerii tale.

Părțile implicate sunt:

Agilion

Avem mereu pregătit un portofoliu de potențiali angajați în diverse domenii, pe care i-am intervievat și am stabilit potențialul.

Candidatul

Candidați pentru diverse posturi, atât locali cât și străini care ni se adresează.

Utilizatorul

Firma ce are nevoie de angajați pentru o perioadă limitată de timp.

Avantajele închirierii forței de muncă

Fără sarcini administrative

Ne ocupăm noi de toate documentele necesare înainte și după finalizarea contractului de muncă, incluzând avize, contracte, rezidență, etc.

Costuri
scăzute

Folosind serviciul de leasing personal de muncă temporară, nu mai este necesar plata taxelor și a impozitelor pentru angajați.

Personal specializat atent recrutat

Recrutăm etapizat și riguros potențialii angajați, pentru a putea să îți oferim muncitori specializați, cu experiență în domeniul în care activezi.

Extinderea rapidă a afacerii

Acest serviciu este recomandat atunci când dorești scalarea rapidă a afacerii, în perioadele sezoniere sau atunci când ai un flux crescut de muncă.

Procesul de recrutare, selecție, plasare și integrare forță de muncă, vizează atât personal calificat, cât și personal necalificat, pentru mai mute industrii / domenii de activitate. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui colaborator de încredere, pe care va puteți baza într-un astfel de proces, ne puteți contacta cu încredere.

PĂRERILE CELOR CE NE-AU ALES...

TESTIMONIALE | RECENZII

ro_RORO