Ce domenii acoperim?

Domenii de activitate

Industriile pe care le acoperim și pentru care oferim forță de muncă, sunt diverse și cuprind o sferă largă, astfel că, indiferent de domeniul pentru care aveți nevoie de resursă umană, va stăm cu plăcere la dispoziție. Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată chiar dacă domeniul pe care îl căutați nu se află pe lista de mai jos.

Construcții

În domeniul construcțiilor există un flux continuu de proiecte așa că dacă activați în acest sector, trebuie să va asigurați că aveți muncitorii necesari pentru îndeplinirea contractelor.

Depozite și logistică

Logistica se definește prin planificare integrată și o foarte minuțioasă organizare, a traseului diverselor tipuri de mărfuri (de la expeditor la destinatar), iar acest domeniu va fi mereu în continuă dezvoltare.

Noi va găsim personalul competent, printr-un proces riguros de recrutare și selecție.

Agricultură

Este cunoscut faptul că România nu își atinge potențialul în ceea ce privește producția agricolă, cu toate că dispunem de suprafețe vaste de terenuri arabile. Lipsa forței de muncă este unul dintre motive, însă dacă alegeți să angajați muncitori asiatici, lucrurile se vor schimba în bine, în timp.

Îngrijire și asistență medicală̆

Angajarea de personal nou în acest domeniu, se tratează cu maximă atenție deoarece implică lucrul cu persoane vulnerabile, fiind nevoie de profesionalism și empatie.
Muncitorii asiatici sunt recunoscuți pentru răbdarea, pregătirea și blândețea lor.

Spații verzi

Amenajarea și întreținerea spațiilor verzi, fie că este vorba de mediul rural, fie de cel urban, trebuie realizată conform celor mai exigențe standarde, deoarece nu are doar influență de ordin estetic, ci și asupra sănătății populației având în vedere că se impun diverse operațiuni ca dezinsecție, dezinfecție, deratizare etc.
Angajează alături de noi!

Auto

Pentru că acest domeniu va fi mereu la mare căutare, însă forță de muncă în România este în scădere, trebuie să vă asigurați că dispuneți de personal calificat, performant și devotat.

Marea industrie

Acoperă o multitudine de domenii / meserii ce necesită abilități specifice, însă dacă apelați la colaborarea cu echipa noastră, veți beneficia de un proces riguros de selecție și recrutare forță de muncă, având în vedere criteriile fiecărui post în parte.

Mica industrie

Și în acest domeniu, la fel că în orice alt sector de activitate, resursa umană este esențială, iar angajații trebuie să se potrivească posturilor ocupate, prin abilitățile pe care le dețin.
Dacă va desfășurați activitatea în această industrie, va așteptăm solicitările pentru recrutarea și selecția de personal competent.

HoReCa

Personalul din Asia este recunoscut pentru priceperea în domeniul Horeca astfel că abilitățile îi recomandă pentru lucrul în cafenele, restaurante, hoteluri sau orice alte locații ce aparțin acestui sector.

IT

Acest domeniu este foarte ofertant, iar cerințele trebuie acoperite la un nivel ridicat de calitate, la fel ca în orice alt domeniu, de altfel.
Alege resursă umană asiatică, competentă și profesionistă!

PĂRERILE CELOR CE NE-AU ALES...

TESTIMONIALE | RECENZII

ro_RORO